2019.03.04 - mgr inż. Małgorzata Puta

Dziekan i Rada Wydziału Chemicznego Politechniki Gdańskiej

zapraszają na PUBLICZNĄ OBRONĘ PRACY DOKTORSKIEJ

mgr inż. Małgorzaty Puty

Tytuł rozprawy: „Wpływ różnych metod utrwalania na wartość odżywczą i biologiczną oraz jakość mikrobiologiczną mleka ludzkiego”.

 

Obrona odbędzie się 04 marca 2019 o godzinie 10:15 w Sali 112, budynek Chemia A Wydziału Chemicznego Politechniki Gdańskiej.

 

Promotor: dr hab. inż. Hanna Staroszczyk, prof. nadzw. PG (Politechnika Gdańska)
Promotor pomocniczydr hab. inż. Dorota Martysiak-Żurowska (Politechnika Gdańska)

Recenzenci: prof. dr hab. Maria Śmiechowska (Uniwersytet Morski w Gdyni), dr hab. n. farm. Hanna Mojska, prof. IŻŻ (Instytut Żywności i Żywienia)

Dziekan Wydziału Chemicznego PG
Prof. dr hab. inż. Sławomir Milewski

 

Z pracą doktorską i opiniami recenzentów można zapoznać się w Czytelni Biblioteki Głównej Politechniki Gdańskiej, ul. G. Narutowicza 11/12, 80–233 Gdańsk. Streszczenie rozprawy i opinie recenzentów są dostępne na stronie www Wydziału Chemicznego Politechniki Gdańskiej: https://chem.pg.edu.pl/nauka/postepowania-awansowe/przewody-doktorskie