Data dodania: 2024-03-21
XXVIII Sesja Naukowa Sekcji Młodej Kadry Naukowej
W tym roku zapraszamy studentów, doktorantów i młodych pracowników naukowych z kraju oraz z zagranicy, którzy zajmują się tematyką związaną z naukami o żywności i żywieniu. Wiodącym tematem tegorocznej sesji będzie wymiana doświadczeń i poglądów naukowych m.in. w zakresie technologii żywności i żywienia, projektowania innowacyjnych produktów, inżynierii procesowej, bezpieczeństwa żywności i zrównoważonego rozwoju. Mamy nadzieję, że udział w konferencji będzie okazją do prezentacji wyników badań, dyskusji oraz budowania relacji, które zaowocują w przyszłości współpracą naukową.
Każdy uczestnik konferencji ma możliwość bezpłatnej publikacji artykułu w czasopiśmie ŻYWNOŚĆ. NAUKA. TECHNOLOGIA. JAKOŚĆ (20 pkt MEiN).
Konferencja dofinansowana ze środków Ministerstwa Edukacji i Nauki na podstawie umowy nr KONF/SN/0336/2023/01 w ramach środków przeznaczonych na działalność upowszechniającą naukę w ramach programu „Doskonała Nauka II”. Nazwa projektu „XXVIII Sesja Naukowa Młodej Kadry Naukowej”